Speel de nieuwste gratis gokkasten online
 
 Speluitleg per kast

1.
Angry bells
2.
Billionairs
3.
Blue glow
4.
Cash multiplier
5.
Cash raid
6.
Cash spinner
7.
Crazy thing
8.
Devil active
9.
Devil's lair
10.
Dynamite
11.
Extra joker
12.
Fortune spinner
13.
Grand spin
14.
High alert
15.
Hot and cold
   

 
Angry bells

Angry bells is een kast met 8 verschillende inzetmogelijkheden.

Het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 credit op 1 winlijn. Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 2, 4, 5, 8, 10, 20 of 40 credits per draai.

Bet2 wordt gespeeld op 3 horizontale winlijnen. Bet4 en Bet5 worden gespeeld op 5 winlijnen. Bij Bet8 is het rode belsymbol een joker, wat inhoudt dat het als elk ander symbool telt als zo een winnende combinatie kan worden gemaakt. Bij Bet10 zijn de rode belsymbolen op rol 1 en 2 jokers. Bij Bet20 zijn alle rode belsymbolen op alle rollen jokers, evenals het duivelsymbool op rol 1. En bij Bet40 zijn alle rode bellen en alle duivels op alle rollen jokers.

 
Billionairs

Billionairs is een kast met 3 rollen in het basisspel en 3 rollen in het topspel.

Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai. Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits per draai. Het Euro symbool is wild op 1 of meer rollen, wat de winkans aanzienlijk verhoogt. Bet40 activeert het Billionairs spel wanneer 3 Billionairs symbolen in beeld verschijnen.

Met dit spel ga je bij elke draai een stapje naar boven op de Billionairs ladder, met bovenaan een prijs van 1000 credits. Zolang het spel loopt, kun je na elke ronde kiezen of je doorspeelt of stopt. Het spel heeft 3 hulplijnen die boven de ladder worden weergegeven.

 
Blue glow

Blue glow heeft een basisspel en een topspel.

Beide spellen worden op dezelfde 4 rollen gespeeld. Het basispel wordt gespeeld met 1 credit per draai op 1 winlijn. Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5 of 10 credits op 10 winlijnen. Bet10 activeert de joker, wat inhoudt dat de bel symbolen kunnen worden vervangen door elk ander symbool, indien dit tot een winnende combinatie leidt.

 
Cash multiplier

De Cash multiplier is een kast met 3 rollen in het basisspel en 3 rollen in het topspel.

Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai op 1 winlijn. Het topspel kan worden gespeeld met een inzet van 5, 10 of 20 credits op 5 winlijnen. Het topspel heeft een bonusspel, dat geactiveerd wordt indien er 3 zilveren of gouden muntsymbolen of een combinatie hiervan op de rollen verschijnen, afhankelijk van je inzet. In dit bonusspel kun je je prijs tot 10 keer verdubbelen.

Bij Bet10 is het geldzaksymbool op rol 2 een joker; bij Bet20 zijn de geldzaksymbolen op alle 3 de rollen jokers.

 
Cash raid

Cash raid is een kast met 3 rollen in het basisspel en 3 rollen in het topspel.

Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai op 1 winlijn. Bij elke draai loopt het Spin a win rad mee. Wanneer de rode pijl verlicht is, betekent dit dat je de volgende beurt een winnende combinatie zult draaien.

Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits op 5 winlijnen. Bij Bet10 is het Cash raid symbol een joker op rol 2. Bij Bet20 en Bet40 zijn de Cash raid symbolen op alle rollen jokers. Afhankelijk van je inzet wordt bij bepaalde combinaties het bonusspel geactiveerd. Hier kun je in meerdere bonusrondes (wederom afhankelijk van je inzet) hoge prijzen winnen.

 
Cash spinner

De Cash spinner heeft een basisspel en een topspel.

Beide spellen worden gespeeld op dezelfde 4 rollen. Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai op 2 winlijnen, het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5 of 10 credits. Bet5 wordt gespeeld op 3 rollen en 5 winlijnen, Bet10 wordt gespeeld op 3 rollen en 10 winlijnen. Het Spinner symbool op rol 1 is belangrijk. Wanneer het in beeld verschijnt, gaat het Cash spinner rad draaien. Het getal waar het op uit komt is het bedrag dat je wint wanneer een bepaald aantal geld symbolen op de rollen verschijnen. In het basisspel moeten 4 geld symbolen kriskras op de rollen verschijnen om de prijs te winnen. Bij Bet5 gaat het om 3 geld symbolen op de eerste 3 rollen, en bij Bet10 heb je 3 geld symbolen op rol 1, 2, en 3 of op rol 2, 3 en 4 nodig om de prijs te incasseren.

 
Crazy thing

De Crazy thing is een kast met een basisspel en een topspel, die beide op dezelfde 3 rollen gespeeld worden.

Het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 credit op 1 winlijn. Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits en wordt gespeeld op 5 winlijnen. Bet5 activeert de blauwe wintabel. Bet10 activeert de roze wintabel en maakt van het Crazy thing symbool een joker, wat inhoudt dat dit symbool vervangen kan worden door elk ander symbool indien dit tot een winnende combinatie leidt.

Bet20 activeert de groene wintabel en maakt van de Crazy thing symbolen op rol 1 en 3 jokers. Bet40 tenslotte activeert de rode wintabel en maakt van alle Crazy thing symbolen op alle rollen jokers.

 
Devil active

Devil active bestaat uit een basisspel en een topspel.

Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai op 1 winlijn. Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5, 10 of 20 credits per draai op 10 winlijnen. Het Devil active symbool geeft een mystery prijs in het basisspel wanneer 2, 3 of 4 symbolen naast elkaar op de winlijn verschijnen, beginnend met rol 1. Bet10 en Bet20 hebben een bonusspel. Dit spel wordt geactiveerd wanneer je 4 Devil active symbolen hebt opgespaard.

Als je een prijs wint terwijl je aan het sparen bent, gaan alle verlichte Devil active symbolen weer uit en begin je weer opnieuw met sparen. Als het bonusspel start zijn alle Devil active symbolen wild, wat inhoudt dat ze elke ander symbool kunnen vervangen indien dit tot een winnende combinatie leidt. Het bonusspel stopt automatisch wanneer een duivel op de 4e rol verschijnt.

 
Devil's lair

De Devil's lair heeft een basisspel en een topspel.

Beide spellen worden op dezelfde 3 of 4 rollen gespeeld, op 2 tot 10 winlijnen, afhankelijk van de inzet. Bet1 wordt gespeeld op 4 rollen en 2 winlijnen, waarbij de duivelsymbolen kriskras tellen. Bet5 wordt gespeeld op 3 rollen en 5 winlijnen. Bet10 en Bet20 worden gespeeld op 4 rollen en 10 winlijnen. Je kunt tussen de verschillende inzetten switchen door middel van de knop Choose bet.

 
Dynamite

Dynamite is een kast met een basisspel en een topspel, beide spellen worden op dezelfde rollen gespeeld.

Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai op 2 winlijnen. Het topspel kan worden gespeeld met een inzet van 5, 10, 20 of 40 credits per draai, met een maximaal aantal van 14 winlijnen (vanaf Bet10 en hoger). Als je Bet40 speelt, kun je 2400 credits winnen in een enkele draai als er 4 belsymbolen op 1 winlijn verschijnen.

Er is een speciaal bonusspel dat start wanneer je 4 Dynamite symbolen op 1 van 14 winlijnen. Bij dit spel krijg je 100 credits na elke succesvolle klik op de Startknop.

 
Extra joker

De Extra joker is een kast met een basisspel en een topspel.

Beide spellen worden op dezelfde set rollen gespeeld. Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai op 3 rollen. Het jokersymbool telt kriskras; 3 jokersymbolen in beeld geven een mysteryprijs tussen de 2 en 100 credits. Het topspel kan worden gespeeld met een inzet van 5, 10 of 20 credits. 3 jokersymbolen geven hier een mysteryprijs tussen de 4 en 200 credits. Bet5 wordt kriskras gespeeld op 3 rollen. Bet10 wordt kriskras gespeeld op 4 rollen, waarbij combinaties op rol 1, 2 en 3 een prijs geven, net als combinaties op rol 2, 3 en 4. Bet20 wordt ook gespeeld op 4 rollen, maar hier tellen ook nog combinaties die gemaakt kunnen worden op rol 1, 3 en 4 en rol 1, 2 en 4.

 
Fortune spinner

De Fortune spinner is een kast met een basisspel en een topspel.

Beide spellen worden op dezelfde rollen gespeeld. Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai op 4 rollen. Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5, 10 of 20 credits per draai. Bet5 wordt gespeeld op 3 rollen met 5 winlijnen. Bet10 en Bet20 worden gespeeld op 4 rollen met 10 winlijnen. het topspel heeft ook een bonusspel, dat gestart wordt wanneer een aantal Fortune spinner symbolen op de rollen verschijnen (afhankelijk van je inzet). Je kunt 1 van de 3 dozen openen; je prijs wordt zichtbaar.

Sommige prijzen hebben een repeatfunctie, wat inhoudt dat je het bonusspel nogmaals mag spelen om nog een prijs te winnen.

 
Grand spin

De Grand spin bestaat uit een basisspel en 3 topspellen.

Alle spellen worden op 5 rollen en 9 winlijnen gespeeld. Winnende combinaties kunnen worden gemaakt met 3, 4 of 5 symbolen op een rij. Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai.

Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5, 10 of 20 credits per draai. Het Ster symbool is hier Wild, wat inhoudt dat het elk ander symbool (behalve het Bar symbool) kan vervangen als dit tot een winnende combinatie leidt. Het Bar symbool is het bonus symbool. 3 of meer Bar symbolen op de rollen activeren de bonusprijs. Deze bestaat uit een bedrag in credits of een kans om het bonusrad te spelen, afhankelijk van de hoogte van je inzet. Het bonusrad biedt een prijs van 100 credits en de kans om het rad nogmaals te spelen.

 
High alert

High alert is een kast met een basisspel en een topspel.

Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai op 1 winlijn. 2 of 3 vraagteken symbolen in beeld geven een mystery prijs. Het topspel wordt gespeeld op 5 winlijnen met een inzet van 5, 20, 40 of 50 credits. De maximale winst die je kunt halen in 1 draai is 4000 credits. Bet50 activeert een extra feature: wanneer 3 High alert symbolen op een winlijn verschijnen, win je een free play tot je een prijs wint tussen de 200 en 4000 credits.

 
Hot and cold

Hot & cold heeft een basisspel en een topspel.

Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai op 1 winlijn. Er is een speciale Hot & cold feature. Elke keer dat een Hot of Cold symbool in beeld verschijnt, licht het op in de matrix rechts naast de rollen. Wanneer je 3 symbolen op een rij hebt, kun je de winst cashen (Take matrix). Hoe meer rijen van 3 je hebt, hoe hoger de prijs, met een maximum van 200 credits.

Zodra je een winnende combinatie in het basisspel krijgt, verdwijnen alle symbolen in de matrix en begin je opnieuw met sparen. Het topspel kan gespeeld worden met een inzet van 5, 10 of 20 credits op 5 winlijnen. Bet10 en Bet20 hebben een bonusspel dat geactiveerd wordt wanneer je 3 Hot symbolen hebt opgespaard. Tijdens het bonusspel krijg je hogere winsten voor winnende combinaties. Elke keer dat een duivel in beeld komt tijdens het bonusspel, wordt een duivel rechts op het scherm uitgeschakeld. Wanneer alle duivels zijn uitgeschakeld, stopt het spel automatisch. Maar wanneer je hierna weer een prijs wint, worden alle duivels weer geactiveerd en begint het spel opnieuw. Je kunt handmatig het bonusspel stoppen door op de Stop Cold/Hot at Losing Spin knop te klikken. Je krijgt dan een gratis spin. Als er geen winst is, stopt het spel. Als je wel wint, gaat het spel door.

contact